maandag 16 april 2012

Ding #9

Zoals ik al vertelde in een eerder blogbericht: Gebruik van Social Media is voor mij normaal. Smartfone, Facebook, ´the cloud´....ontwikkelingen gaan snel en mailen is haast alweer achterhaald...!
Hardware netwerken verdwijnen; bedrijven beginnen massaal data op te slaan in te cloud. Hierdoor optimaliseer je mobiliteit; waar je ook werkt overal kun je data ophalen.
Vergaderingen via facetime, online agenda´s waar iedereen input aan kan ´hangen´, de vaste werkplek verdwijnt. En dit is nog maar een kleine greep van ontwikkelingen.
Een echte verandering van social media is bijvoorbeeld ook hoe de ´ouderwetse´ methode van solliciteren langzaam uitsterft en je je via je sociale netwerken profileert en vacatures opspoort.
Up to dat blijven en meegaan met deze ontwikkelingen is tegenwoordig een must. Omdat alle ontwikkelingen zo snel gaan, is de vraag waar je als bedrijf aan mee gaat doen. Naar mijn mening zijn deze 23 dingen essentieel om iedereen kennis te laten maken met toepassingen op het web. Als iedereen op de hoogte is van wat er allemaal mogelijk is op web 2.0, pas dan is iedereen in staat om deze toe te passen op de werkvloer of in werkprocessen!

1 opmerking: